загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літня сеньйоріада: волиняни вибороли 11 медалей у змаганнях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

11 медалей виборола команда Підгайцівської громади на V фестивалі літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я», яку організував Центр освіти «Університет третього віку» напередодні Дня Незалежності України.

Спортсмени здобули 4 золоті, 2 срібні та 5 бронзових медалей, повідомляють у Підгайцівській громаді.
Цьогоріч до участі у змаганнях зголосилося 24 команди, у складі яких люди поважного віку від 50 років. Дві команди приїхали на серьйоріаду із Литви та Польщі.


Підгайцівську громаду успішно представили та здобули першість спортсмени:
Харчук Володимир із Липин (3 місце – біг на 60 метрів, 3 місце у штовханні ядра, 3 місце у багатоборстві «Універсальний спортсмен»).
Новосад Світлана із Липин (1 місце серед жінок у багатоборстві «Універсальний спортсмен», 2 місце у велогонці «Крос кантрі», 3 місце серед жінок у категорії «Дартс»).
Науменко Анатолій із села Лище (1 місце серед чоловіків у категорії «Дартс«, 2 місце у багатоборстві – «Універсальний спортсмен»).
Ткачук Микола із села Підгайці (1 місце серед чоловіків у бігу на дистанції 60 метрів).
Шкорупська Любов із села Лище (3 місце зі штовхання ядра).
Кирилюк Любов із села Підгайці (1 місце у змаганні з дартсу).

Також участь брали спортсмени із Підгайців: Валерій Оліферчук у змаганнях із шахмат, Леонід Крисак – із шахів, Володимир Кушнір – із тенісу та мешканець Липин Володимир Будь – зі стрільби.

До списку новин