загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Правило щасливого довголіття. Прочитайте і запам’ятайте!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Японії багато довгожителів, особливо їх багато на Окінаві. І справа не тільки в поважному віці жителів цього регіону; справа в їхній життєрадісності, в міцному здоров’ї, та в ясному розумі. Адже дожити до ста років – це не найголовніше.

Головне – залишитися повноцінною особистістю і насолоджуватися життям. Головне – вступити в щасливу старість. І довгожителі навіть святкують прихід нового періоду життя.

Вважається, що в 60 років людина немов народжується заново і у неї настає “дитинство старості”. Попереду нове життя. І треба прожити його більш щасливо.

Спілкуючись із столітніми японцями, учені шукали секрет щасливої старості і довгого повноцінного життя. Звичайно, що вони і в інших країнах також вивчали довгожителів, просто на Окінаві їх особливо багато і вони особливо щасливі.

І саме це допомогло відкрити досить прості правила щасливого довголіття.

Перше правило “раціональної відчуженості”. Це коли людина не живе минулим і не ставить його постійно в приклад. Тобто, людина не порівнює події сорокарічної давності з нинішніми; не критикує: “А ось в мій час було не так!”

Тому що жити минулим, вихваляти його людям, які тоді не жили, постійно згадувати, що за царя Гороха було краще жити – вірний шлях до самотності і депресії.

Треба жити сьогоднішнім днем. І радіти тій сакурі, яка розквітла сьогодні, не порівнюючи її квітки з давно зниклими. Живіть зараз.

Радійте, що Бог дав вам жити сьогодні. Споглядайте красу цього дня і не мучте розум минулими спогадами.

Автор: Анна Кир’янова

До списку новин