загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Негативні емоції призводять до хвороб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені та медики всього світу дійшли висновку, що саме від психологічного стану в більшій мірі залежить здоров'я людини. Науковці  знаходять все більше доказів того, що 90% захворювань мають психосоматичний характер.

Ще давньогрецькі медики говорили про тілесну і духовну неподільну цілісність людини, розглядаючи кожен орган з відповідною йому емоцією.  Хвороби серця вони пов‘язували з переживанням страху, хвороби шлунка – з тугою та смутком, а хвороби очей, печінки та нирок – з гнівом.

На думку англійського геронтолога  Джустін Гласс, людина вмирає не від старості, а від поганих думок.  А причина в тому, що негативні емоції  та думки змушують організм працювати в надмірно напруженому режимі. Нездатність прощати, дратівливість, заздрість та інші негативні почуття і емоції викликають психологічний стрес, що сприймається людським організмом як загрозу для життя і призводить до занепаду сил і хвороб.

Зовсім позбутися негативних емоцій і стресових ситуацій, на жаль, неможливо. Але важливо пам‘ятати, що їхні  короткочасні й поодинокі спалахи не спричинять хвороб. А ось від тривалої дії стресу, від безперервних нападів злості, дратівливості і образи необхідно позбавлятися.

Не дозволяйте негативним емоціям впливати на ваше життя і здоров'я!

 Дана Суліменко,

спеціальний кореспондент ВАП

До списку новин