загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рак і діабет: дієтологи назвали продукти, котрі категорично заборонено їсти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дієтологи назвали продукти харчування, вживання яких призводить до втрати здоров’я.

Так, краще не вживати такі продукти харчування:

М’ясні напівфабрикати
Йдеться про ковбасу, сосиски, шинку, бекон і будь-які інші види переробленого м’яса. Шкідливість даної категорії товарів полягає у технології виробництва, оскільки часто використовуються далеко не кращі м’ясні залишки, чий смак маскується за допомогою величезної кількості солі, спецій, хімічних домішок (серед яких зустрічаються також і канцерогени). Зловживання м’ясними напівфабрикатами може стати причиною розвитку різних форм онкологічних захворювань.

Медики рекомендують зупинити свій вибір на дієтичних сортах м’яса (індичці, курці, яловичині), які у відварному вигляді цілком можуть бути використані в якості компонента здорового бутерброду.

Читайте також:  Медики розповіли, кому не можна їсти гречану кашу

Куплені кондитерські вироби
Ласощі містять величезну кількість калорій і цукру. Надлишок цукру в раціоні призводить до ожиріння, проблем з порожниною рота і навіть цукрового діабету. Щоб задовольнити свою потребу в цукрі, спробуйте перейти на фрукти і цукати, а в чай краще додавати мед.

Читайте також: Безсмертя замовляли? 12 продуктів харчування, які врятують вам життя

Майонез
Ще одне джерело зайвих калорій з далеко не найбезпечнішим складом. Якщо ви любите готувати за допомогою цього соусу, то краще робити його самостійно. Також можна замінити майонез натуральним йогуртом.

 

Джерело:
До списку новин